Du behøver ikke at rejse, for at få mindeværdige oplevelser

Du behøver ikke at rejse, for at få mindeværdige oplevelser

Er du typen, som elsker når blodet pumper og spændingen stiger? Er du vild med at mærke adrenalinen bevæge sig rundt i din krop? Læs med her, og lær om tre forskellige måder, du kan leve livet farligt på i Danmark!

Spring ud fra et fly, prøv et faldskærmsudspring!

Måske har du set eller hørt om nogen, der har prøvet at springe ud fra en flyvemaskine. At springe med faldskærm er egentlig en relativt udbredt ekstremsport, men det er alligevel langt fra alle, som har prøvet det. Man skal være modig og umiddelbart turde sætte sit liv i hænderne på personen man skal springe med. Selvfølgelig bliver der sørget for, at sikkerheden er i top og at alle foranstaltninger er i orden, før man overhovedet sætter sig ind i flyet. Tør du tage springet? Du kan se pris her, og få indsigt i det meste af den forstående teori, som er god at kende til. Desuden er det væsentligt at udtrykke, at man kan springe rigtig mange steder i landet. 

Tag til Bornholm for at rappelle

Er du ikke helt modig nok til at miste fodfæstet, kan du prøve en en lidt mildere version af, at udforske højderne. På Bornholm kan man finde den anerkendte ‘spejlvæg’, som ligger ved Opalsøen. Som resultat af de gamle udgravninger, er den ene side, som ligger op til Opalsøen, næsten helt glat og over 30 meter høj. Dette gør stedet til en af de mere udfordrende steder, hvis man er til ekstremsporten rappelling. Desuden kan man finde ro i kroppen bagefter, ved at tage en kølig dukkert i søen eller ved at nyde udsigten fra den fine rute man kan gå rundt i klipperne. 

Til dem, som ikke er bange for højder

De seneste år, har det været en populær aktivitet at nyde udsigten fra den gamle Lillebæltsbro. Her kan man i selskab af en guide, prøve at gå fra den ene side, til den anden, og se både Fyn og den sydlige del af Jylland fra oven. Er du helt vild med at få vinden i håret og nyde en udsigt, som nærmest rækker så langt øjet tillader, er en tur på lillebæltsbroen værd at anbefale. Her kan du i selskab med familien få en naturoplevelse, som er ud over det sædvanlige og i kan få et stykke danmarks historie helt ind under huden. Det må da også kunne give noget at snakke om i mange år frem.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*