Spaniens vidunder

Spaniens vidunder

Dette indlæg er sponsoreret.

Spanien er fuld af fantastiske rejsedestinationer. Palma de Mallorca, Madrid, Barcelona og mange flere. En af de mange populære destinationer er også Malaga. Rejser til Malaga er perfekte for de, som drømmer om en dejlig og veltempereret ferie. Med et klima, der gennemsnitligt er mellem 18 og 24 grader om sommeren, er det hverken for varmt eller for koldt. Derudover ligger strandene på en solkyst, der giver mulighed for lækker varme, afslapning og afkøling. Er det strandferien, der lokker, er  det eftertragtede Malaga derfor en fantastisk og oplagt destination at gå efter, når ferien planlægges. Udover lækre strande har Malaga også meget andet lækkert at byde på. 

Noget godt til ganen og maven

Hvis man efter en lang dag på stranden har lyst til at komme ud og se byen, har Malaga et rigt udvalg af barer, der giver rig mulighed for at afprøve mange forskellige læskende og smagfulde drinks. Diskoteker er der også mange af, hvis det er dansegulvet der kalder. Malagas restauranter repræsenterer også noget af den bedste mad, som Spanien har at byde på. Om du er til tapas eller gourmetmiddage, er der masser af muligheder for det i Malaga. Og til billige penge. Er du derimod mere interesseret i selv at kokkerere, er der et utal af indkøbsmuligheder. Står den hjemmelavede menu for eksempel på tapas, er  der rig mulighed for at indkøbe spændende smagfulde oste, spanske pølser, skinke eller brød.

Costa del Sol

Det er i Andalusien, at man finder det dejlige Malaga, ved ‘Costa del Sol’-kysten. Malaga er udover strandene og maden også kendt for deres vine, maleren Pablo Picasso og det dertilhørende museum. Ligeledes er havnebyen også  kendt for produktion af sukker, oliven og sæbe. Hvis kulturen og seværdighederne trækker, kan man supplere den billige flybillet med leje  af en bil, der gør det noget nemmere at komme rundt til seværdighederne. Man kan også gå på shopping og sightseeing i byen Malaga, opleve naturreservatet, eller besøge de små byer på Malagas østkyst. Mange hoteller tilbyder også wellness til dem, der ønsker kropslig velvære og genopladning. 

Malaga har noget for de fleste, og skuffer ikke, hvis man ønsker en ferie med strande, afslapning og kultur. Den lækre mad  og spændende vine bidrager til oplevelsen af en kulturrig by, som kan redde selv en regnfuld dag. Regnfulde dag i Malaga er dog sjældne, da Malaga normalt har en tør sommer. Spanien er det ideelle valg til dem, der ønsker strand, kultur, mad og drikke. Og hvem gør ikke det.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*