Hvordan slapper du af efter en lang flyvetur?

Hvordan slapper du af efter en lang flyvetur?

Dette indhold er sponsoreret

Du kender det sikkert. Du har lige været på ferie og er nu på vej hjem. I flyet larmer både motorer og børn. Selvom stewardessen har været så venlig at give dig ørepropper, så du kan få lidt søvn, larmer det stadig. Søvnen forstyrres hele tiden og når du endelig falder lidt hen, skal sidemanden på WC. De 8 timer er alt for lange. Til sidst giver du op og sidder og nikker over en bog. 

Hurtig og nemt mad

Det sidste du ønsker, når du lander, er at køre hjem med bagagen for derefter at smutte ud og handle. Men køleskabet er tomt for mad, og du er sulten. Heldigvis bestilte du mad leveret til døren, inden du fløj fra lufthavnen. Den perfekte løsning, når det eneste, man kan tænke på, er at slappe af. 

Med maden klar ved døren, skal du ikke andet end at følge en opskrift, og så er der aftensmad. Alle ingredienserne ligger klar i de rette mængder, så du har tid til at bruge tiden på at få pakket ud, smidt tøj til vask og hoppe ind under den forfriskende bruser. 

Nyd stilheden

Du har spist din mad og efter at have skyllet de sidste rester sand og solcreme af kroppen, er der intet andet for end at slappe helt af. Hop i morgenkåben eller dit mest afslappende tøj og nyd stilheden. Der er ingen larm fra jetmotorer, ingen stressede turister der farer frem og tilbage mellem seværdigheder og fly, ingen mennesker der råber tilbud ind i hovedet på dig. 

Der er bare total stilhed. Så det er med at nyde det, inden arbejdet kalder, og kalenderen igen skriver hverdag.

Få styr på døgnrytmen

Noget der kan være lidt sværere, hvis du har været sydpå i en helt anden tidszone, er at få styr på døgnrytmen. Du lider sikkert af jetlag, når du lander derhjemme. Men det bedste, du kan gøre, er faktisk ikke at gå i seng, hvis det er formiddag eller eftermiddag. Selvfølgelig er det i orden at tage en lur, hvis du sørger for, at det også kun bliver det. 

Ellers anbefales det at gøre hvad du kan for at holde dig vågen indtil din normale sengetid. På denne måde kommer du dig hurtigere over dit jetlag, og kroppen vender nemmere tilbage til sin normale døgnrytme. 

Med disse simple råd i baghovedet er du sikker på at få en afslappende hjemkomst uden stress. Dermed bliver den larmende lufthavn og flyvetur forhåbentlig heller ikke det, du kommer til at huske mest.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*