Hvornår er det billigst at bestille flybiletter?

Hvornår er det billigst at bestille flybiletter?

Det er fantastisk at rejse rundt og opleve verden. Rejser kan dog nemt få pengepungen til at brænde. Specielt hvis du rejser ofte. Det vil dog være ærgerligt, hvis det er økonomien, der skal sætte en stopper for din lyst til at rejse.

Du kan imidlertid hjælpe dig selv, hvis du finder de billige flybilletter. Det vil give dig mere luft i økonomien til selve rejsen, hvor oplevelserne skal prioriteres. Du tænker måske: “Hvornår er flybilletter billigst?”. Her kan Momondo blive din bedste ven, men herunder får du ligeledes nogle bud på, hvornår du bør slå til.

Hvornår er det bedst at bestille og flyve til destinationer i Europa?

Hvornår er det billigst at bestille flybilletter, og hvornår er det bedst at flyve? Du bør bide mærke i, at nedenstående er gennemsnitstal og afhænger af, hvorfra du rejser, og hvilken destination du flyver til. Hvis du gerne vil til Europa, viser undersøgelser, at det er torsdag, som er den billigste dag at flyve, hvis vi ser på gennemsnittet over et år.

Modsat er søndag i gennemsnit den dyreste dag at flyve. Hvis du vælger at flyve til en europæisk destination på en torsdag, vil du opnå besparelser på omkring 23 procent på din næste flyrejse. Det gælder dog sandsynligvis ikke, hvis du bestiller dagen før eller samme dag, som du skal flyve. Du vil opnå størst besparelser, hvis du booker din flyvetur cirka 63 dage før din afrejse. Det kan give dig besparelser på godt og vel 56 procent.

Hvornår er det bedst at bestille og flyve til destinationer i resten af verden?

Hvad så med resten af verden? Igen bør du bide mærke i, at det er et gennemsnitstal og afhænger af din rejsedestination. Selvom flybilletter til længere distancer normalt er dyrere end de korte ture, betyder det ikke, at du ikke kan finde et godt tilbud.

Endnu en gang er det torsdag, du skal forsøge at ramme, når du skal ud at flyve. Det kan give dig besparelser på cirka 13 procent, hvis du flyver en torsdag. Du skal derimod forsøge at holde dig fra lørdage. Lørdag er i gennemsnit den klart dyreste dag at flyve. Det kan desuden anbefales, at du bestiller din flyvetur til de længere distancer uden for Europa cirka 51 dage før, du rejser.

Hvornår er det billigst at købe flybilletter – et konkret eksempel

Hvornår kan du købe de billigste flybilletter, hvis du eksempelvis rejser fra København til Paris? Her kommer et konkret eksempel. Undersøgelser viser, at det er billigst at besøge hjembyen for Eiffeltårnet, hvis du booker din udrejsebillet, således at du flyver i marts.

Du bør desuden booke omkring 60 dage før, hvis du har mulighed for det. I marts 2020 vil det være muligt at købe flybilletter fra København til Paris Charles de Gaulle til omkring 800 kroner. Modsat vil priserne være dyrest i juli, hvor det er højsæson. Her vil det koste i omegnen af de 1.500 kroner. Her bør det desuden pointeres, at det kun er for den ene vej. Returbilletten mangler stadig.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*